Particulieren

Ik wil mijn wandcontactdozen en/of lichtpunten uitbreiden. Kan ik daarvoor Electro Roos inschakelen?

Ja, Electro Roos is een breed opgeleide vakman die gespecialiseerd is in de elektrotechniek. De installatie van wandcontactdozen en lichtpunten is één van zijn expertises.

Kan Electro Roos mijn alarmsysteem installeren?

Jazeker. Electro Roos installeert het alarmsysteem (draadloos of bedraad) en programmeert en test deze ook meteen zorgvuldig. Zo weet je direct of alle onderdelen van het alarmsysteem juist gemonteerd zijn – dat is wel zo veilig en betrouwbaar.

Wat is de beste tijd om een airconditioning te kopen?

Schaf een airconditioning aan in het laagseizoen, zodat je kan genieten van verkoeling in de zomer en van een aangename temperatuur in de winter.

Bedrijven

Kan ik Electro Roos inschakelen voor een NEN1010 en/of NEN 3140 keuring?

Ja, Electro Roos is een gecertificeerde en ervaren NEN1010- en NEN3140-keurmeester.

Is de toepassing van NEN1010 norm en NEN3140 norm wettelijk verplicht?

Ondanks de NEN1010 en NEN3140 normen en geen wetten zijn, wordt de naleving en toepassing door het ministerie van VROM wel nadrukkelijk aanbevolen.

De periodieke keuring van elektrische apparaten en gereedschappen is wél verplicht, zoals is opgenomen in de Arbowet (artikel7.11.3).

Ik wil airco's laten installeren in diverse kantoorruimtes. Kan ik daarvoor Electro Roos inschakelen?

Ja, dat kan. Electro Roos installeert multisplitsystemen en koppelt zodoende meerdere airco’s. Jouw bedrijfspand is op die manier voorzien van airconditioning in verschillende ruimtes.

Praktische vragen

Wat is het werkgebied van Electro Roos?

Electro Roos is gevestigd in Bleiswijk en is actief in heel Nederland.

Hoelang bestaat Electro Roos al?

Electro Roos is het eenmansbedrijf van Stefan Roos en is sinds 2010 actief. Daarvoor was Stefan al jaren actief in de elektrotechniek.

Hoe kan ik een prijsopgave krijgen?

Voor een offerte op maat kan je vrijblijvend contact met ons op nemen via deze pagina. Electro Roos voorziet je graag van persoonlijk advies!

Biedt Electro Roos ook pakketprijzen aan?

Electro Roos biedt flexibele en voordelige pakketprijzen aan voor bedrijven en particulieren. Wij voorzien je graag van een vrijblijvende, persoonlijke offerte die goed aansluit op jouw wensen en behoeften.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer weten? Neem contact op, dan we helpen je graag.

Neem contact op