Koeltechniek

Last van een slechte luchtkwaliteit op de werkvloer? Blijven muffe geuren in huis hangen? Of snak je naar verkoeling tijdens de warme zomermaanden? Electro Roos begrijpt: voor een optimaal binnenklimaat is een goede airconditioning onmisbaar.

Koeltechniek op maat

Met specialistische ervaring levert Electro Roos koeltechniek op maat. Een gebalanceerd binnenklimaat realiseren is namelijk per ruimte verschillend. Daarom denken we graag mee en helpen je de perfecte oplossing te vinden. Zo creëer je een veiligere en gezondere werkplek of een comfortabelere leefruimte.

Electro Roos installeert en onderhoudt drie typen airconditioning:

  • Mitsubishi
  • LG
  • Daikin

Van deze merken zijn de volgende producten verkrijgbaar in de webshop:

  • Mitsubishi Heavy SRK 25 ZS-W
  • LG Standard Plus PC09SQ
  • Daikin Comfora FTXP25L / RXP 25L

Op zoek naar een groter koelvermogen? Electro Roos levert en installeert op aanvraag het gewenste model.

Verder kan je de volgende koeltechnische zaken aan Electro Roos overlaten:

  • Het vervangen en/of uitbreiden van koelunits.
  • Het oplossen van storingen.
  • Advies op het gebied van de ideale inrichting van een kantoor- of privéruimte.

Multisplit airconditioning

Heb je aan één airconditioner niet genoeg? Het is mogelijk om meerdere ruimtes tegelijk van een optimaal binnenklimaat te voorzien. Electro Roos installeert op aanvraag een airconditioning met een multisplit systeem, zodat het verschillende werkplekken koelt en/of verwarmt. Een klein kantoor heeft meestal aan één buitenunit vaak voldoende. Gemiddeld kunnen zo’n vijf binnenunits hieraan gekoppeld worden. Bij grotere panden kunnen eenvoudig meerdere buitenunits worden geïnstalleerd.

Kortom, Electro Roos gaat zorgvuldig te werk en zorgt dat de luchtcirculatie op z’n best werkt.

maar, wat is de beste tijd om een airco te kopen?

We krijgen vaak de vraag wanneer je het beste een airco kan laten installeren. Dit hangt met name af van waar je de airco voor wilt gebruiken. Zo dienen de klassieke aircosystemen voor verkoeling in de warme zomermaanden, maar de ontwikkelingen in technologie gaan razendsnel. De meeste airco’s van tegenwoordig zijn al lang niet meer om alleen verkoeling te bieden. Moderne airco’s kunnen veel meer dan dat, namelijk de ruimtelucht filteren, ontvochtigen, ventileren en verwarmen. Daarom zou je niet alleen vóór de zomermaanden, maar ook vóór de winter een airco aan kunnen laten sluiten.

Dit wetende, geloven wij bij Electro Roos dat het laagseizoen (november, begin december, eind januari, februari en maart) het beste moment is om een airco te laten installeren in huis of in een kantoorruimte. In tegenstelling tot het laagseizoen, lopen de aanvragen snel op in het hoogseizoen en heb je de kans dat de meeste monteurs volgeboekt zitten. Bovendien zijn de weersomstandigheden tijdens het laagseizoen perfect. Ook voor onze monteur die de buitenunit moet installeren!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het installeren van een airconditioner? Of wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust even contact op voor een vrijblijvend advies.

In onze webwinkel tref je alvast een aantal opties.

Bekijk de airco’s
Vaste split unit airconditioning aan wand kantoorruimte