Goed beveiligd door Electro Roos

Of het nu gaat om een woon- of werkomgeving, bij Electro Roos weten ze het als geen ander: veiligheid is een absolute basisvoorwaarde.

Als professioneel monteur levert eigenaar Stefan Roos de expertise voor het juist installeren van alarmsystemen voor bedrijven en particulieren. Niet alleen wordt het alarmsysteem zorgvuldig geplaatst, het wordt direct getest en Stefan beoordeelt of het werkt zoals het hoort.

Electro Roos verzorgt de installatie en het onderhoud van:

  • Draadloze alarmsystemen
  • Bedrade alarmsystemen

Officiële dealer Hikvision, Jablotron en abus

Electro Roos is een officiële dealer van Hikvision, Jablotron en ABUS. Hikvision is een van de grootste internationale spelers wanneer we het hebben over IoT-oplossingen. De Chinese fabrikant levert sinds 2010 parels van producten in de beveiligingstechniek. Naast beveiligingssystemen breidt Hikvision zijn bereik uit naar slimme huistechnologie met producten die een krachtige business intelligence bieden voor eindgebruikers.

Tsjechisch technologiebedrijf Jablotron ontwikkelt en produceert al sinds 1990 alarmsystemen, beveiligingscamera’s en overige bewakingsoplossingen. Ideaal voor auto’s, huizen, appartementen en bedrijfsruimtes.

Naast Hikvision en Jablotron, is Electro Roos tevens officieel dealer van ABUS. Al sinds 1924 hét toonaangevende merk op het gebied van beveiligingstechniek. ABUS levert onder meer beveiligingscamera’s, sluitsystemen, videobewaking en is bekend van de Secvest: het meest verkochte alarmsysteem van Duitsland.

Geavanceerde technologie van Hikvision

Met steeds veranderende omstandigheden en duizenden details om vast te leggen heb je geavanceerde bewakingstechnologie nodig die de omgeving en je bedrijf optimaal in de gaten houdt. De beveiligingscamera van Hikvision beschikt over slimme analyses waardoor het eenvoudig én zorgvuldig detecteert wanneer een persoon de ruimte betreedt of wanneer een object uit de ruimte wordt weggenomen.

Daarnaast zijn alle Hikvision modellen voorzien van ingebouwde True Wide Dynamic Range (WDR) van 120dB. Het houdt in dat de camera onder verschillende omstandigheden alsnog een goed beeld kan tonen. Tegenlicht of weerspiegelingen? Dat is voor een Hikvision camera geen enkele belemmering. Verder zorgt de intelligente encryptie dat de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet overbelast raakt.

Jablotron 100+-alarmsysteem

Het Jablotron 100+-alarmsysteem is een effectief apparaat en beveiligt in een handomdraai je hele huis of kantoor. De slimme functies zijn oneindig en die maken dat het systeem ook in de toekomst flexibel in te stellen is. Volledig aangepast naar jouw wensen.

Voor de liefhebber is het mogelijk om meer dan 120 apparaten met één systeem te bedienen en één bedieningspaneel kan maximaal 20 controlesegmenten bevatten. Overigens zijn de kwaliteitsproducten eenvoudig te bedienen, zelfs met meerdere aangesloten apparaten. Ook heeft elk systeem een 100% beveiligde toegang middels een chip of code. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

Een extra voordeel: de apparaten van Jablotron zijn op afstand te bedienen met een mobiele app, web-app of sleutelhanger met afstandsbediening. Zo houd je precies bij wat er in de ruimte gebeurt, waar je ook bent.

ABUS Secvest

De Secvest van ABUS is een draadloos alarmsysteem en is flexibel en eenvoudig in gebruik. Middels intuïtieve bediening en een breed assortiment aan melders geeft het je direct een veilig gevoel.

Wat je kan verwachten van Secvest:

  • Alarmering, binnen- en buitensirenes en stille alarmmeldingen;
  • Mechatronica, mechanische inbraakweerstand;
  • Videoverificatie door camera integratie;
  • Diverse bedieningsmodules, o.a. 2WAY universele module, chipsleutels en bedieningspanelen.

Terxon MX

De Terxon MX-serie van ABUS is een uniek ontworpen, compact alarmsysteem. Het systeem omvat bekabelde, hybride én draadloze alarmeringstechniek en je kan het op ieder moment uitbreiden. De draadloze variant is ideaal voor zowel kleine als middelgrote woningen of panden. Daarentegen is de bekabelde variant perfect voor middelgrote tot grote panden, kantoren en fabriekshallen. Door het bekabelde systeem overbrug je gemakkelijk grote afstanden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over het plaatsen, onderhouden of herstellen van een camera- en beveiligingssysteem? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Electro Roos zet zich graag in om van jouw huis of kantoorruimte een veilige en comfortabele plek te maken.

 

Neem contact op