Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar de vakman die jouw airco komt installeren?

Stefan is de professionele installateur op het gebied van klimaatbeheersing en verzorgt de volledige installatie met name in regio Den Haag, Zoetermeer, Bleiswijk en Rotterdam.

airco installeren expert Electro Roos

Laat je airco professioneel installeren

Het aanleggen van een airco systeem doe je niet zomaar even. Denk hierbij aan het voormonteren van een binnen- en/of buitenunit, het boren van gaten, het aanleggen van eventuele muurbeugels of kanaalgoten en het plaatsen van een effectieve opstelling op dak of op de grond. Bovendien heb je te maken met wet en regelgeving die van toepassing is op het installeren van airconditioning.

Als non-professional mag je de installatie niet volledig uitvoeren. Het beste en meest voordelige wat je kan doen, is een ervaren installateur de airconditioning laten aanleggen. Dan weet je zeker dat het airco systeem naar behoren werkt en voldoet aan alle Europese eisen en verplichte keurmerken. Zo is de kans klein dat een milieudelict zich voordoet en de airconditioning gaat mee voor de aangegeven levensduur.

Waarom Electro Roos?

Als je een airco laat installeren, is het uiteraard de bedoeling dat de monteur bevoegd is om diverse handelingen te verrichten. De regel is dat het bedrijf dat de handelingen verricht, een STEK-certificering moet hebben. Zo voorkom je dat de airconditioning gebreken vertoont en ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt klimaatsysteem.

Electro Roos is STEK-gecertificeerd en is bevoegd om alle handelingen, demontage en lekdetectie uit te voeren. Jouw airconditioning wordt zorgvuldig geïnstalleerd; zo heb je plezier van optimaal klimaat in iedere ruimte.

Wil je een airconditioner in huis, maar weet je niet precies welke het beste bij jou past? Lees hier welke airco je nodig hebt.

Airco installeren: installatie airco buitenunit op dak

Wat zijn de voordelen van professionele installatie?

Een airconditioning laten installeren in de regio Den Haag, Zoetermeer, Bleiswijk of in de buurt van Rotterdam betekent:

  • Mega snelle service
  • Vakkundig advies voor plaatsing
  • Professionele installatie door STEK-gecertificeerd bedrijf
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grondig onderhoud (een goed onderhouden airconditioning gaat zo’n 15 jaar mee)
airco installeren: de voordelen van de expert

Airco in Den Haag, Zoetermeer, Bleiswijk en regio Rotterdam

Electro Roos is het bedrijf waar je moet aankloppen wanneer je op zoek bent naar een professioneel installateur op het gebied van klimaatbeheersing. De installatie van airconditioning verzorgt Stefan voornamelijk in en rondom Den Haag, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam.

Stefan is ervaren in het plaatsen van een mobiele airco of vaste airconditioning, vervangt en breidt units uit naar wens, onderhoudt en repareert airconditioning en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatsystemen.

Wil je liever gebruikmaken van de werkzaamheden van Electro Roos in een andere regio? Neem gerust contact op en Stefan laat je weten wat de mogelijkheden zijn voor installatie bij jou in de buurt.

Frisse zuivere lucht middels een Airco zorgt ervoor dat ik me beter kan concentreren ook al woon ik midden in de drukke stad van Bleiswijk – May de Vries